torstai 4. elokuuta 2011

Laihduttamaan jani Sievisen ohjauksessa

Kuulin aamulla radiosta mainoksessa, jossa Jani Sievinen etsi elämäntapamuutosryhmään testihenkilöitä.

Kyseessä on Tonalinin ja Radio SuomiPOP yhteisponnistus. Mukaan valitut viisi henkilöä pääsevät uudistamaan oloaan ja muuttamaan muotoaan Jani Sievisen johdolla ja Tonalin-tuotteiden tuella. Ryhmään osallistuminen ei  maksa mitään. Testijakso kestää muutaman kuukauden.

Tuotteen nettisivuilla luvataan seuraavaa: "Tonalin on maailman tutkituin CLA-valmiste, jonka avulla voit pudottaa painoasi ja rasvaprosenttiasi, suojata lihaksiasi ja palautua nopeammin liikunnan jälkeen. Tonalin-CLA myös estää rasvan varastoitumista. Sekä laihduttajat että urheilijat hyötyvät Tonalinista, joka on useiden tunnettujen suomalaisten suosima luontaistuote." Tuotetta mainoskasvoina ovat Mikko Kivinen ja Janne Kataja (onko niistä kumpikaan normaalipainoinen?).

Olisi aika kutkuttavaa hakea mukaan, mutta ongelmaksi muodostuu se, etten ole oikein innostunut Tonalinin tapaisista tuotteista.  Tai siis en ollenkaan usko niihin.  Jos Tonalinilla tai jollain pillerillä laihtuisi, niin ei kai maailmassa enää läskejä olisikaan?

Tonalinista todetaan myös näin: "Tonalin ei yksin takaa tuloksia, mutta kun Tonalinia käyttää terveellisen ruokavalion ja säännöllisen liikunnan tukena, laihtuu ja kiinteytyy takuulla." No, jos ruokavalio on terveellinen  ja liikunta säännöllistä, niin mihin sitä Tonalinin sitten enää tarvitaan?

Jani Sievinen ja Tonalin, saatte pärjätä ilman minua.

2 kommenttia:

  1. Haha, mua alkoi kiinnostamaan ;) Ei ehkä Tonalin tuotteena eikä varsinkaan se pienikin "julkisuus", mitä tuossa mukana tulisi, mutta se, että olis joku joka vahtisi ja vähän potkisi takamuksellekin tämän painonpudotus-operaation kanssa ;)

    VastaaPoista
  2. Kyllä sitä Tonalinia ehkä sittenkin kannattaa käyttää apuna:
    Yli 80 % julkaistuista CLA -rasvanpoltto- ja lihaskuntotutkimuksista on suoritettu juuri Tonalin®:lla. Jo vuonna 2000 Tonalin®:n osoitettiin kahdessa eri 60 henkilön kaksoissokkotutkimuksessa vähentävän rasvan määrää sekä laskevan painoindeksiä, mitä verrokkiryhmillä ei tapahtunut. Amerikkalainen terveysviranomainen NIH (National Institute of Health) valitsi Tonalin®-tutkimuksen 25 maailman parhaan ravintolisätutkimuksen joukkoon vuonna 2004.

    VastaaPoista